Retourneren en ruilen - Studio Chapeaux
Scroll to top
© 2022, Studio Chapeaux Goirle.

Retourneren en ruilen

Retourneren per post
Meld je retour item(s) aan door een e-mail te sturen naar retour@studio-chapeaux.nl . Vermeld hierin je naam, bestelnummer, IBAN, artikelnummer en reden van retour. Vul daarnaast het retourformulier in en voeg deze toe aan het retourpakket.

Retourneren in de winkel
Het is ook mogelijk om je item(s) in de winkel te retourneren. Vergeet dan niet om je factuur mee te nemen. Let op: je krijgt je geld teruggestort op je rekening.

RUILEN

Ruilen per post
Wil je jouw item(s) ruilen voor een andere maat en/of kleur? Vul dan het gewenste item in op tabel 2 op de achterkant op de retourbon en voeg deze toe aan het retourpakket. Nadat we het retourpakket hebben ontvangen, sturen we je een e-mail ter bevestiging. Binnen 3 werkdagen na ontvangst van deze e-mail kun je jouw nieuwe item(s) verwachten, zonder dat je daar verzendkosten voor hoeft te betalen.

Ruilen in de winkel
Het is ook mogelijk om je item(s) in de winkel te ruilen voor een andere maat en/of kleur. Vergeet dan niet om je factuur mee te nemen.

VOORWAARDEN RETOUR- EN RUILPROCEDURE

Zorg ervoor dat wij jouw retour binnen 8 dagen na ontvangst hebben ontvangen, anders kunnen wij deze helaas niet meer verwerken.

Het retourpakket kan worden verzonden naar ons adres in Goirle. Dit is op eigen kosten.

Binnen 14 dagen na ontvangst van je geretourneerde product(en) storten we het bedrag terug op het door jou opgegeven rekeningnummer.

Het product mag alleen geretourneerd worden in een staat waarin wij deze door kunnen verkopen aan een ander en moet voorzien zijn van aangehechte kaartjes en tag.