Betalen - Studio Chapeaux
Scroll to top
© 2022, Studio Chapeaux Goirle.

Betalen

BETALEN

Bij Studio Chapeaux kun je op de volgende manieren 100% veilig afrekenen:

IDEAL

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

CREDITCARD (VISA, MASTERCARD EN MAESTRO)

Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

PAYPAL

Met PayPal kan je veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via jouw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming en is de koper beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet wordt ontvangen.

Meer informatie over de PayPal Aankoopbescherming.

 

STUDIO-CHAPEAUX CODE

Studio Chapeaux ruilcodes, kortingscodes of tegoedcodes kun je invullen bij het afrekenproces. Onze codes zijn altijd eenmalig te gebruiken en geldig voor een beperkte periode. Deze periode wordt altijd aangegeven in de mail waar ook de code in vermeld staat.