Hoe wij werken - Studio Chapeaux
Scroll to top
© 2022, Studio Chapeaux Goirle.

Hoe wij werken!

Wij volgen de modetrends op de voet en zijn vaak te vinden in Parijs en Amsterdam. Wekelijks gaan wij op zoek naar jurken, blouses, broeken, truien, vesten, blazers en tal van andere stylish needs. Van casual sportief tot urban chic. Wij zoeken en combineren voor jou de perfecte style die bij jou past. In onze boutique en online shop je al jouw stylish needs! Wij stellen dan ook met liefde en veel plezier de collecties samen. Met uiteraard onze klanten in ons achterhoofd. Onze missie is om modebewuste meiden en dames blij te maken met onze outfits. Met persoonlijke aandacht en eerlijk advies.

Je bent meer dan welkom in onze winkel in Goirle en natuurlijk ook in onze webshop. Lekker makkelijk vanuit je luie stoel. Ook op Facebook en Instagram vind je de laatste fashionable aanwinsten speciaal voor jou. Door onze beperkte voorraad ben je wel gegarandeerd van exclusiviteit.

Ladiesnight

En wat is er leuker dan met een aantal vriendinnen in de watten te worden gelegd? Na werktijd, schooltijd of in het weekend. Op een tijdstip die jou uitkomt. Om onder het genot van een hapje en drankje de volledige aandacht te krijgen. En op je gemak te kunnen passen, showen, babbelen, etc. Kortom, een gezellig avondje uit waarna je het thuisfront kunt verrassen met jouw nieuwe outfit. Bel of mail gerust als je hier interesse in hebt? Aanmelden kan vanaf 10 personen.

Wat klanten over ons zeggen..

Wat een leuke winkel in Goirle. Heel leuk geholpen en super leuk rokje en top gekocht. Ik heb mijn winkel gevonden. Top!!

Afgelopen week twee prachtige jurken gekocht. Heel blij mee!! Zo leuk geholpen!! Ik kom snel weer terug 🙂

Super geslaagd bij Chapeaux! Leuke en betaalbare collectie!!