Scroll to top
© 2020, Studio Chapeaux Goirle.

La petite étoile..

De kleine ster …

… het is vooral dit licht dat we in elke vrouw zien schijnen en dat ons gelijknamige merk wil onthullen en sublimeren. In de loop van de maanden en seizoenen, met chique en ontspanning, bezoeken we de vrouwelijke garderobe opnieuw in een nette en aangenomen stijl, bedrieglijk nonchalant. En altijd met dat Parijse tintje – deze eeuwige muze – die de geboorte van onze ster in de Lichtstad in 2014 verraadt.

… het is in feite een verhaal over mode en verzekeringen dat elk moment wordt vernieuwd. Een meervoudig en eindeloos verhaal, dat we je met passie vertellen via onze acts en collectiehoofdstukken. De mogelijkheid om te spelen met prints en woorden, vormen en kleuren, om een ​​samenhangende, perfect gesneden garderobe te creëren die de onweerstaanbare wens om je te kleden inspireert.

Of moeten we zeggen, om te stralen …

… het is eindelijk het verhaal van een gezin. Degene die we voor onszelf kiezen en die je leven verandert. In het begin waren twee harten gedreven door hetzelfde verlangen: vrouwen zichzelf laten zijn door middel van toegankelijke en kwaliteitsvolle mode, mode die zowel elegant als vrouwelijk is. Tegenwoordig is de stellaire kern goed gegroeid en nodigt hij je uit in zijn melkwegstelsel.

No products were found matching your selection.