Shop Dante6 bij Studio Chapeaux
Scroll to top
© 2022, Studio Chapeaux Goirle.

Dante6

De wereld van Dante6 is gebouwd op sterke, inclusieve en stimulerende vriendschappen tussen vrouwen. We maken luxe toegankelijk door het creëren van onmisbare kleding die voor altijd is om van te houden en vast te houden.

De beste soort vriendschappen zijn felle vrouwenvriendschappen, waarbij je elkaar hartstochtelijk waardeert en verdedigt, in de overtuiging dat de ander de wereld verdient.

De stijl van een vrouw is een proces dat voortdurend verandert; je bent niet meer dezelfde persoon als gisteren, laat staan ​​vorig jaar. We zijn allemaal constant in ontwikkeling en het is belangrijk om alle verschillende dingen te ontdekken die we als vrouw kunnen worden. Wat je ook draagt, het voegt zelfvertrouwen en smaak toe aan de manier waarop je de dag doorloopt. We bieden een wereld waarin vrouwen zich altijd zullen kunnen identificeren met de verschillende stijlen binnen onze collectie. We geven haar het vertrouwen om haar identiteit te omarmen en de vrijheid om zichzelf uit te drukken zoals ze dat wenst.

Dante6 werd in 2009 opgericht door Creative Director Evelyne Brekelmans die een krachtig duo vormt met haar zakenpartner, Managing Director Arlette Huisman. Gerund door een team van ervaren en toegewijde vrouwen, gelooft Dante6 in de kracht van gemeenschap. Ze bouwen op een hecht netwerk van klanten, influencers, lokale helden, partners en leveranciers. Door de Dante6-visie te verspreiden, worden relaties organisch doordrenkt met onze geest en ontstaan ​​er gedeelde doelen. We leren van elkaar, inspireren en versterken elkaar.

Wij zijn de initiatiefnemers van een platform dat vrouwen in staat stelt zich te binden via gedeelde verhalen. We streven altijd naar vrouwelijkheid en de kracht die wordt verkregen door het koesteren van diepe en authentieke relaties met vrouwen die alle leeftijden, levensstijlen en prioriteiten overstijgen. We waarderen verbinding, empowerment en inclusiviteit, waarbij we altijd een echte band tussen vrouwen als uitgangspunt nemen. We zijn partners, zussen, moeders, maar vooral vrienden.

– Wij zijn allemaal vrouwen –

Resultaat 1–12 van de 85 resultaten wordt getoond